Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güney Kore'den misilleme

Güney Kore'den misilleme

DÜNYA Haberleri

Güney Kore askeri birlikleri, tatbikat gerçekleştirerek Hyunmoo füzesini ateşledi.

Dün gece Kuzey Kore önce Hidrojen bombası geliştirdiğini açıkladı. Ardından Kore yarımadasından deprem haberleri gelmeye başladı. ABD, Japonya, Güney Kore ve Çin'in deprem haberlerini dünyaya servis etmesinin ardından Kuzey  Kore de Hidrojen bombasını test ettiklerini açıkladı. 

Bu durum dünyada büyük tepkilere neden olurken BM Güvenlik Konseyi acil toplanma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde de Kuzey Kore'nin attığı uzun menzilli füze Japonya'nın üzerinden geçmişti.

GÜNEY KORE'DEN KARŞI HAMLE
Tüm bu gelişmeler karşısında en çok tedirgin olan ülke ise doğal olarak Kuzey Kore için en büyük düşman konumunda olan Güney Kore. Dünkü gelişmelerin ardından bugünün ilk saatlerinde de Güney Kore cephesinden bir hamle geldi. Buna göre Güney Kore askeri birlikleri askeri tatbikat gerçekleştirerek Hyunmoo füzesini Doğu Denizi'ne doğru ateşledi.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...