Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KPSS tercihlerinde bugün son gün

/ Kaynak: AA
KPSS tercihlerinde bugün son gün

GÜNDEM Haberleri  / AA

ÖSYM'nin, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının uygun olan kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için başlattığı tercih başvuruları bugün sona eriyor.

Adaylar, tercihlerini kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin ''https://ais.osym.gov.tr'' internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapabilecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak, tercih süresi uzatılmayacak.
KPSS-2013/1 Tercih Kılavuzu'na göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. nbsp;
Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2013/1 Tercih Kılavuzu'nda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Kılavuza, ÖSYM'nin ''http://www.osym.gov.tr'' internet adresinden ulaşılabilecek.
Adayların kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonları tercih edebilmeleri için 7-8 Temmuz 2012 ve 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavları'ndan (2012 -KPSS Lisans ve 2012-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgiliKPSS puanını almış olmaları gerekiyor.
Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...