Hava 4 derece ısınacak

/ Kaynak: CHA
Hava 4 derece ısınacak

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklığının, kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklığının, kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz ile Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde görülecek sağanak yağışların, Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz ve Kıyı Ege'de kuvvetli kuvvetli (30-60 km/s), Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer fırtına (40-80 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Yağışların, Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, deniz ve kara ulaşımında aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Rüzgarın, Marmara, Batı Karadeniz ve Güney Ege Kıyıları'nda kuvvetli (30-60 km/s), Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer fırtına (40-80 km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...