Muharrem Usta: Gereğini yapacağız

Düzenleyen:
Muharrem Usta: Gereğini yapacağız

SPOR Haberleri

Serdar Taşçı ve Sosa için pazarlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinde Usta “Herkes kadar biz de transfer için heyecanlıyız ve gereğini yapacağız” diye konuştu

Trabzonspor taraftarının, yönetimin ve teknik ekibin gözü yolda. Yeni alınacak isimlerde. Sezon başında Theo Bongonda, Kamil Ahmet Çörekçi, Juraj Kucka ve Burak Yılmaz’ı alan bordo-mavililerde başkan Muharrem Usta, 8 Eylül’de sona takviyeler yapacaklarını söyledi. İki oyuncu alınacak ve onların bölgeleri de stoper ve orta saha. Odaklanılan ve sona gelinen isimler de belli: Serdar Taşçı ve Jose Sosa. Büyük aşama kaydedilen iki oyuncuda mesele yok, problem kulüpleriyle ve ödeme planıyla ilgili.

Heyecan duyuyoruz
Başkan Usta, herkes kadar kendilerinin de transfer heyecanı içinde olduğunu belirterek “Transfer çalışmalarımız büyük bir titizlik içerisinde devam ediyor. Herkesin ihtiyacı kadar ya da heyecanı kadar bizde de heyecan var ve gereğini yapmaya çalışıyoruz. Az bir süre kaldı. Nelerin olacağını hep birlikte göreceğiz. Artık somut bir şey söylemeyeceğiz, söylemekte istemiyoruz. Ama dediğimiz gibi herkes kadar biz de heyecanlıyız ve gereğini yapacağız” dedi.

Erdoğan sözü!
Trabzonspor’dan ayrılması beklenen ancak sonra teknik ekibin isteğiyle kalan Yusuf Erdoğan iddialı konuştu. İlk 3 hafta iyi futbol oynadıklarını ancak şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade eden Erdoğan “Kötü mağlubiyet dışında sorun yok. Millî takım arasını da en güzel şekilde değerlendiriyoruz. Güzel bir ekip ve güzel bir kadro kurduk. İyi bir Trabzonspor izleteceğiz” diye konuştu.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...