Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Masal gibi gece kâbusa döndü! 1-0 kazanacakken 2-0 yenildik

Düzenleyen:
Masal gibi gece kâbusa döndü! 1-0 kazanacakken 2-0 yenildik

SPOR Haberleri

Ukrayna maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi devreye girseydi ne olurdu? İlk golleri ofsayt, ikinci gol öncesinde top dışarıda ve bizim de bir penaltımız verilmedi

VAR? Son dönemde test edilen ve hayata geçirilmesi tartışma konusu olan Video Yardımcı Hakem sistemi... Eğer 2018 Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna-Türkiye maçında hayata geçmiş olsaydı tabelada bambaşka bir netice yazıyor olacaktı. Maçı 2-0 Ukrayna kazandı ama VAR’a göre durum tam tersi olacaktı. En azından yenilmeyecektik. Nasıl mı? Ukrayna’nın ilk golünde rakip çok az da olsa ofsaytta. İkinci golde top dışarıdan çevriliyor ve en önemlisi son adam konumundaki Cengiz Ünder’e ceza sahası içinde yapılan hareket penaltı. Tabii penaltı gol olur mu olmaz mı o soru işareti ama bu tabloya göre bile netice en azından 0-0 ve bu da grupta dengeyi değiştirecek bir skor. Tabii ki insan unsurunun olduğu yerde hata payı vardır ancak gri bile değil iki ciddi hatanın golle sonuçlanması ve tabelayı, puanlamayı etkilemesi düşündürücü! Hele ki İspanyol hakem Fernandez Borbalan’ın sabıka dosyasının geniş olması soru işaretini artırıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...