Eski dünürler birine girdi, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Eski dünürler birine girdi, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Samsun’da eski dünürler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı ortaya çıktı.

Olay, Havza ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.B ve M.Ö isimli çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşandı. Boşanma davasının ardından mahkeme kararıyla çiftin 2 çocuğunun velayeti baba İ.B’ye verildi. İddiaya göre İ.B. yanına babasını ve 2 çocuğunu alarak bayram nedeniyle çocuklarını annesine götürmeye gitti. İddiaya göre, anne M.Ö.’nün evinde iki aile arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından İ.B. yanında getirdikleri tabancayla babası A.B. ile birlikte eski kayınpederine ve oğullarına ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan R.Ö., M.A.Ö. ve M.A. yaralandı. Yaralılar ilçe hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan R.Ö doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan oğlu M.A.Ö.’nün ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olayın ardından silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve 1 kişinin ölümüne sebep olan baba ve oğul, jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...