Manisaspor Timur'la yine anlaşamadı

Düzenleyen:
Manisaspor Timur'la yine anlaşamadı

SPOR Haberleri

Transfer yasağı nedeniyle kadroya takviye yapamayan Manisaspor'un sezon başında sözleşmesini fesh eden Timur Karagülmez ile yine anlaşamadı.

Geçen hafta Bakaki'yi takıma döndüren yönetim Timur'la da masaya otururken, tecrübeli futbolcunun geçmiş tarihli alacaklarıyla ilgili sorun aşılamadı. Geçen sezon çapraz bağlarından yaşadığı ağır sakatlık yüzünden sadece 1 maç forma giyebilen Timur'la yarın yeniden görüşüleceği bildirildi. Öte yandan Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı ekipte Gabon Milli Takım kampındaki Axel Meye antrenmanda yer almazken, Mikic takımdan ayrı çalıştı. Gaziantepspor galibiyetinin ardından milli maçlar nedeniyle verilen aranın takıma iyi geldiğini söyleyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, "Fizik ve moral olarak çok iyi durumdayız. Boluspor'u sahamızda yenerek üst üste ikinci galibiyetimi almak ve tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...