Bolu’da orman yangını tekrar başladı

Düzenleyen:
Bolu’da orman yangını tekrar başladı

YAŞAM Haberleri

Bolu’nun Göynük ilçesinde dün başlayan ve bugün bir kısmı kontrol altına alınan yangın, rüzgarın sertleşmesiyle tekrar başladı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Göynük ilçesi İbrahimözü köyü Safranlar Mahallesi Doğanderesi mevkisinde yol kenarında bulunan otlara atılan izmaritle başlayan orman yangını ikinci gününde bazı bölgelerde devam ediyor. Yangın ihbarının alınmasıyla birlikte çalışmaya başlayan itfaiye ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme helikopteri bugün de sabah saatlerinden itibaren çalışmalarına devam etti.

ALEVLER TEKRAR YÜKSELDİ
Yaklaşık 20 saatin sonunda 3 farklı bölgede devam eden yangın 2 bölgede kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmaları başlatılmıştı. Yangının devam ettiği diğer bölgede ise söndürme çalışmaları devam ettiği sırada kuvvetli esen rüzgar alevlerin tekrar yükselmesine neden oldu. Yangının bölgedeki yerleşim yerlerine sıçramaması için itfaiye ekipleri tekrar yangın alanına yönlendirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...