Altın fiyatları yüzde 3 yükseldi

- Güncelleme:
Altın fiyatları yüzde 3 yükseldi

Ekonomi Haberleri

Altın geçen haftaki sert düşüşün ardından toparlanmaya çalışıyor. İki günde yüzde 3 değer artışıyla 1260 doları gören altın 1 hafta önceki seviyelerine geri döndü.

Altın geçen haftaki sert düşüşün ardından toparlanmaya çalışıyor. Ancak uzmanlar altın yatırımı yapmak için henüz uygun bir dönem olmadığı görüşünde. Geçtiğimiz hafta cuma ons fiyatı 1179 dolara kadar düşen altın yeni haftaya yükselişle başladı. İki günde yüzde 3 değer artışıyla 1260 doları gören altın 1 hafta önceki seviyelerine geri döndü. Garanti Yatırım Analisti Gökalp İçer gram altın alacak yatırımcılar açısından alım-satım için henüz uygun bir dönem olmadığını belirterek, "Altında, 1.300 dolar seviyesinin üzerine çıkıldığında, fiziki talepten altın yükseliyor diye düşünmek için bir sebebimiz olacak ama şimdilik yok" dedi. Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın bir süre daha devam edeceğini dile getiren Gökalp, yatırımcılara beklemede kalmalarını tavsiye etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...