Yeni kampüste ilk iPhone

Yeni kampüste ilk iPhone

TEKNOLOJİ Haberleri

Adından en çok söz ettiren Apple'ın yeni iPhone'u sonunda ortaya çıkıyor.

Üstelik detaylar, üstünde insansız hava araçlarının uçurulduğu Apple'ın yeni kampüsünde 12 Eylül'de Cupertino'da tanıtılacak. iPhone 8 olarak adlandırılsa da Apple'ın uzun süredir devam eden tanıtım rutininde iPhone 7S ve 7S Plus var.
Ancak güçlü bir söylenti de; 10'uncu yıla özel 7X modelinin çıkacağı yönünde. 10'uncu yıla özel RED serisi olduğu gibi bir modelin hazırlığı mümkün. Ancak benim tahminim Apple'ın genel rutini bozmayacağı yönünde. En önemli fark, üzerinde en çok konuşulan OLED ekranı. Hatta bu yıl birkaç firmada olduğu gibi sonsuz ekran formu yeni iPhone'da da bekleniyor. Bunun için fiziksel ana ekran (home) tuşunun olmayacağı söyleniyor. Yeni iPhone'un tanıtım etkinliği tam bir uzay aracı gibi tasarlanan Apple'ın yeni kampüsünde bulunan 1.000 kişilik Steve Jobs konferans salonunda düzenlenecek.
Dünyanın en büyük yekpare camlarının kullanıldığı yeni kampüste daha çok etkinlik olacak. Tesis, dünyadaki en büyük güneş enerjisi sistemini bünyesinde barındıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...