Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1.000 ürüne kanserojen test

Düzenleyen:
1.000 ürüne kanserojen test

Ekonomi Haberleri

Okulların açılış vakti yaklaşırken, Metro Toptancı Market, okula dönüş yolundaki ayakkabı, çanta, defter, sözlük, kalem, boya, oyun hamuru gibi 50 farklı kategoride yaptığı kanserojen risk testini 1.000 ürüne uyguladığını duyurdu.

Okulların açılış vakti yaklaşırken, Metro Toptancı Market, okula dönüş yolundaki ayakkabı, çanta, defter, sözlük, kalem, boya, oyun hamuru gibi 50 farklı kategoride yaptığı kanserojen risk testini 1.000 ürüne uyguladığını duyurdu. Kendi tedarikçilerinin üretim yerlerinde denetimler yapan Metro ayrıca her yıl 200’e yakın tedarikçiyi de eğitiyor. Bu çalışmaları sayesinde, uygunsuzluk oranı yüzde 20’den yüzde ‘0’a yaklaştırıldı. Metro Gıda Dışı Satın Alma Grup Müdürü Suat Ünlü, test çalışmalarının yanı sıra aile ve çalışanları da bilinçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...