Castillo’yu görecekler

Düzenleyen:
Castillo’yu görecekler

SPOR Haberleri

“Talihsiz bir sakatlık yaşadım ama şu anda iyiyim ve topla çalışıyorum. Bu sene gerçek Castillo’yu sahada herkese göstereceğime inanıyorum”

Trabzonspor’un geçen sezonki transferlerinden olan Fabian Castillo bu sezona şanssız başladı ama umutlu... Sakatlığı sebebiyle sezon başı kampını kaçıran ve yeni yeni topla antrenmanlara başlayan Kolombiyalı oyuncu sezonu, Trabzonspor günlerini ve hedeflerini açıkladı. Tabii ki çocukluk döneminin hedefine gidip “Kolombiya’da sokakta futbolu öğrenip sonra profesyonel olan oyuncuların hayalinde tek bir şey var. Bu da Avrupa’da futbol oynayabilmektir” diyen ve ilk etapta bunu gerçekleştirdiğini ifade eden Fabian Castillo “Şu an Türkiye’deyim. Sonraki hedefimde ise Avrupa’nın üst düzey liglerine sahip İspanya ve İngiltere gibi liglerde forma giymek var. Ben Türkiye’nin büyük kulüplerinden Trabzonspor’a gelerek ikinci hedefin kapısını araladığımı düşünüyorum” şeklinde konuştu. 
> Her şeyi doğru yaptık
“Benim şu anki hedefim kendimi en iyi şekilde gösterip takımıma yardımcı olmak, hatta takımın içinde en iyi oyunculardan biri olabilmek” diyen hücum oyuncusu “Geldiğimiz günden beri Türkiye’de çok fazla yabancılık çektiğimi söyleyemem. Gelmeden önce kafamda soru işaretleri vardı ama hemen alıştık diyebilirim. Ailem de burada... Ve hepimiz çok mutluyuz. İlk senenin adaptasyon sürecini de atlattıktan sonra bu sene insanlara sahada gerçek Castillo’yu göstereceğime inanıyorum” diye konuştu. Takımı da değerlendiren Castillo “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik ve sezona iyi başladık. Her şeyi doğru yaptığımıza inanıyorum. Kuvvetli bir şekilde sezona hazır hale geldik. Bu durumumuz zamanla kendini gösterecektir” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...