Hatalar kasıtlı yapıldı

Düzenleyen:
Hatalar kasıtlı yapıldı

SPOR Haberleri

“Ukrayna yedek kulübesinde tam üç İspanyol görevli vardı. Ve sahada İspanyol hakem, bunlar soruşturulmalı”

Bugün 2018 Dünya Kupası finalleri yolunda Hırvatistan’la ölüm-kalım maçına çıkıyoruz ama A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu Ukrayna maçının acısını yaşamaya devam ediyor. Rumen teknik adam dün bir basın toplantısı yaptı. Hırvatistan’dan ziyade Ukrayna maçından bahsetti. Ciddi suçlamalar yaptı. Luce sözlerine, “Ukrayna maçındaki hakem hatalarını hepiniz gördünüz. Eğer bunlar olmasaydı sonuç çok farklı olurdu. Maçta 5 ciddi hata yapıldı. Bu düzeyde böyle bir hakemlik görmedim” şeklinde başlarken sonrasında suçlamalarını ardı ardına dile getirmeyi de ihmal etmedi. 
>Hepsi aleyhimize 5 hata
Tecrübeli teknik adam, “Ayrıca bilinmeyen bir şey var. Ukrayna yedek kulübesinde tam üç tane İspanyol görevli vardı. Bu da soruşturulması gereken bir şey. Üç İspanyol’un bulunduğu Ukrayna yedek kulübesi ve sahada İspanyol bir hakem... UEFA’dan, Collina’dan ve hakemlerden resmi bir özür bekledim ancak bu gelmedi” derken, bir gazetecinin Ukrayna yedek kulübesindeki İspanyolların kim olduğunu sorması üzerine, “Bu sorduğunuzun cevabını bulmak siz gazetecilerin görevi. Olayı gördünüz. 5 hata, tek bir takım aleyhine ve skoru tayin eden hatalar” karşılığında bulundu. 
>İtibarımızı geri alacağız
Lucescu, Ukrayna maçının ardından kendisi için çok zor iki günün geçtiğini anlatarak, “Oyuncularımı hiçbir şey olmamış gibi motive etmek çok güç oldu. Yapılan hataların kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Hırvatistan maçı için hazırlıkları yaptık. İki takım için de önemli bir maç. Hazırlıklarımızı ve analizlerimizi yapmıştık. Şimdi de maç saatini bekliyoruz” derken, “Hırvatistan iyi bir ekip. Onların da puana ihtiyacı var. Oyuncularım iyi motive oldu. Kadromuzu fizik olarak daha iyi ve defansta daha iyi organize olacak şekilde göreceksiniz. Oyuncularımın itibarını geri almalarını istiyorum” şeklinde konuştu.
>Burak: Farklı bir Türkiye
Toplantıya katılan ve bugün oynaması beklenen Burak Yılmaz ise, “Ufak tefek ağrılarım var ama son kararı hocamız verecek. Böyle küçük ağrılar olur” derken, “Ukrayna maçını telafi adına ülkemiz ve kendimiz için bir fırsat var. Matematiksel olarak şansımız sürüyor. Herkes hazır durumda. Artık maç saatini bekliyoruz. Hepimiz insanız. Her gün iyi performans göstereceğiz diye bir şey yok. Hocamızın tercih ettiği kadroya saygı duyulmalıdır. Ukrayna maçında gösterdiğimiz performanstan dolayı çok üzgünüz. Yarın (bugün) sahada farklı bir Türkiye olacak. İyi oynamak istiyoruz” sözlerini kullandı. 

Hırvatları yenelim şansı sürdürelim
Ukrayna’ya çok kötü bir oyunla yenildik ama şimdi kendimize gelme vakti. Ay-yıldızlı ekip, 2018 Dünya Kupası yolunda bugün Eskişehir’de grubun lideri Hırvatistan’ı misafir edecek. Şansımızın devam etmesi adına kazanmaktan başka çaremiz yok. Galip geldiğimiz takdirde iddiamızı son iki maça taşıyacağız ve umutlarımızı sürdüreceğiz. Muhtemel bir puan kaybında hesap kitap işi bizim adımıza bitecek, Hırvatlar ise büyük avantaj sağlayacak. Mircea Lucescu’nun ilk maça göre daha farklı bir 11 tercihiyle sahaya çıkacağı mücadele, Yeni Eskişehir Stadı’nda ve saat 21.45’te. 

Hatalar kasıtlı yapıldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...