Gomis: "Taraftarların saldırısına uğradım"

Düzenleyen:
Gomis: "Taraftarların saldırısına uğradım"

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın golcüsü Gomis, geçtiğimiz sezon Marsilya taraftarıyla yaşadığı gerilimin ayrılık kararında etkili olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın sezon öncesi Swansea City'den kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya'da maruz kaldığı muameleden dert yandı.

Ne yönetim ne de taraftarın kendisini benimsediğini söyleyen tecrübeli futbolcu, Marsilya'nın bu yaklaşımı sebebiyle kariyerini başka bir takımda sürdürme kararı aldığını ifade etti.

Ülkesinin L'Equipe gazetesine konuşan Fransız golcü, bonservisini almak için yeni sezon öncesinde Marsilya'nın da girişimde bulunduğunu hatırlatarak, "O dönemde insanlar Marsilya'nın teklifini ekonomik nedenlerle reddettiğimi düşündüler. Ancak mali beklentilerimi karşılayan bir teklif yapsalar bile Marsilya'da kalmayacaktım." dedi.

"HAK ETTİĞİM DEĞERİ GÖRMEYECEĞİMİ HİSSETTİM"
Kulüp yönetiminin kendisine hiçbir zaman hak ettiği değeri vermediğini söyleyen Gomis, "Geçtiğimiz sezonun iki ayını sakat geçirmeme karşın 20 gol attım. Ancak yönetim her ne kadar beni kadroda tutmayı tercih etse de bu konuda çok istekli değildi. Yeni sezon planlamasında hak ettiğim değeri göremeyeceğimi hissettim ve bu sebeple ayrılmaya karar verdim." diye konuştu.

"...ÇOK DAHA KÖTÜ BİR SONUÇ OLABİLİRDİ"
32 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonun son haftalarında Marsilya taraftarıyla yaşadığı gerginliğin de ayrılık kararında etkili olduğunu dile getirdi. Taraftarların antrenman tesislerinde kendisine saldırıda bulunduğunu belirten Gomis, "Bir taraftar buluşması sırasında bir grup bana doğru hareketlenip vurmak istedi. Araya idareciler girmeseydi çok daha kötü bir sonuç olabilirdi." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A ÖVGÜ
Yeni bir ülkeye gelmesine karşın adaptasyon sürecinin çok iyi geçtiğini de belirten golcü futbolcu, İstanbul'da gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu ve 30 yaşının üstünde bir futbolcu olmasına karşın Galatasaray gibi büyük bir kulübe büyük beklentilerle geldiği için kendisini ayrıcalıklı hissettiğini sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...