Troller okula başlıyor

Düzenleyen:
Troller okula başlıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yılın en çılgın animasyon filmi Troller ile dünyada yepyeni bir çılgınlık başladı.

Yılın en çılgın animasyon filmi Troller ile dünyada yepyeni bir çılgınlık başladı. Tüm çocuklar kurnaz ve haşarı trollere bayıldı. Bu yüzden Keskin Color’ın lisanslı Trolls koleksiyonu önümüzdeki okul döneminde çok popüler olacak. Tüm çocuklar yeni sezonda sevimli trol karakterleri ile maceradan maceraya koşacak. 
Yeni okul sezonunda çocuğunuzu trollerin iyimser, ağızlardan şarkıların eksik olmadığı, rengarenk dünyasına hazırlayın. Çünkü sevimli karakterler Poppy, Çalı, DJ Suki, Cooper, Elmas Adam, Saten ve Kaşmir Keskin Color’ın lisanslı Trolls koleksiyonunda şimdiden onları bu olağanüstü diyara bekliyor. Resim, okul ve not defterlerinden oluşan koleksiyon, üstün kalitesi ile de fark oluşturuyor. Firmanın portföyündeki ürünlerin tamamı, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale geliyor. Siz de Keskin Color’ın Trolls temalı ürünlerini şimdiden alın, çocuğunuzu yeni okul döneminde maceraya hazırlayın. 
Keskin Color’ın lisanslı Trolls koleksiyonu, tüm seçkin kırtasiyelerde ve zincir mağazalarda sizleri bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...