MHP ilçe yöneticileri tarafından hastanelik edildi!

Düzenleyen:
MHP ilçe yöneticileri tarafından hastanelik edildi!

GÜNDEM Haberleri

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması üzerine kriz çıktı. MHP ilçe yöneticileri, başkana yer ayrılmadığı gerekçesiyle Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i darp etti.

Olay, Nazilli Belediye Meydanı’nda yaşandı. Sabah saatlerinde Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla toplanan kalabalık ve protokol üyeleri alanda yerini aldı. Bir süre sonra tören alanına gelen MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri protokolde Başkan Keskin’in yerini göremeyince öfkelendiler. Daha sonra Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i belediye binasına çağıran Zafer Keskin ve beraberindekiler iddiaya göre müdürü yumruklarla darp etti. Aldığı darbelere dayanamayan Fatih Demir oracıkta bayılıp yere yığıldı.
MHP ilçe yöneticileri tarafından hastanelik edildi!
“Bunu haber yaparsanız aklınızı alırım” 
Belediye girişindeki hareketliliği gören gazeteciler de olayı görüntülemek için belediye binasının önüne geldiklerinde MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin tarafından önlenmek istendi. Görüntü almakta olan gazetecilere hitaben MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin, “Bunu haber yaparsanız aklınızı alırım” diye tehdit etti.
MHP ilçe yöneticileri tarafından hastanelik edildi!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...