Denizli'de köylülerin korkulu rüyası, 200 kiloluk domuz çıktı

Düzenleyen:
Denizli'de köylülerin korkulu rüyası, 200 kiloluk domuz çıktı

YAŞAM Haberleri

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir kişi, 200 kiloluk yaban domuzunu avladı.

Çivril'de çiftçiler ürünlerine zarar veren ve köylülerin korkulu rüyası olan 200 kiloluk yaban domuzundan kurtulmak için 'domuz avcısı' lakaplı avcı Selçuk Poslu'dan yardım istedi.

Çiftçiler, Irgıllı Mahallesi'ndeki mısır tarlalarını talan eden yaban domuzunun nerelerde dolaştığını Poslu'ya bildirdi.

KÖPEKLER KOVALADI
Köpekleri ile birlikte bölgenin en büyük yaban domuzunun peşine düşen Poslu, önceki gün izini bir mısır tarlasında buldu. Köpeklerle bölgeyi tarayan Selçuk Poslu, yaban domuzunu buldu. Köpeklerin kovalamaya başladığı sırada tüfekle ateş eden Selçuk Poslu, koca domuzu vurmayı başardı.

ÇİFTÇİ RAHATLADI
Mısır tarlalarını talan eden yaban domuzunun öldürüldüğü haberini alan çiftçiler rahat bir nefes aldı. Irgıllı Mahallesi'ndeki çiftçiler Selçuk Poslu'ya yardımlarından dolayı teşekkür etti.

DOMUZ AVCISI DİYORLAR

Selçuk Poslu da avladığı 200 kiloluk yaban domuzu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha önce de Çal İlçesi'nde 300 kiloluk domuz avlayan Selçuk Poslu'nun adı 'domuz avcısı' olarak anılmaya başlamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...