Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumaya kadar çifte imza! Fenerbahçe...

Düzenleyen:
Cumaya kadar çifte imza! Fenerbahçe...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin gündeminde olan 4 isimden en az ikisi cuma akşamına kadar İstanbul'a gelecek ve sarı lacivertlilere imza atacak.

Fenerbahçe transferde geri sayıma başladı. Gündemine 4 futbolcunun ismini alan Sarı- Lacivertli yönetim bunların ikisini kiralama yoluyla takıma kazandırmak için elini çabuk tutuyor.

Fenerbahçe 8 Eylül'de sona erecek transfer sezonu öncesinde Gaitan, Vietto, Dudu ve Niasse ile ilgileniyor.

​Gaitan ve Vietto için Atletico Madrid kulübüyle görüşmeler sürerken, Niasse ve Dudu ile menajerler vasıtasıyla temaslar sürüyor.

Vietto ile Niasse'den biri, Dudu ile Gaitan da yine biri ile anlaşma hedefleniyor.

Atletico Madrid'e yapılan kiralama tekliflerinin ardından küçük detaylar için görüşmeler devam ederken Niasse için bugün İngiltere'de Everton ile masaya oturulmasının planlandığı gelen haberler arasında.

Düdü için ise Palmeiras kulübüyle görüşmeler futbolcunun menajeri yürütüyor. Brezilya kulübü satın alma opsiyonu ile kirilama konusunda opsiyon fiyatını 4-5 milyon Euro aralığında tutmak istiyor. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...