Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nuri Şahin: Lider olarak çıkabiliriz

Nuri Şahin: Lider olarak çıkabiliriz

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan'ı 1-0 yendiği maçta orta sahada etkili bir futbol ortaya koyan Nuri Şahin, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Hırvatistan'ı 1-0 yenerek Dünya Kupası hayallerine devam ettiği karşılaşmanın ardından maça ilk 11'de başlayan Nuri Şahin açıklamalarda bulundu. Nuri, gruptan lider olarak çıkabileceklerini söylerken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Nuri Şahin'in Hırvatistan maçı ardından söyledikleri;
Hocamız inanılmaz çok toplantı yapıyor. Açıkçası bazen sıkılıyoruz, çok uzun sürüyor. Ama böyle önemli maçlar öncesi yapmamız gerekiyor. Bu tür maçlarda lay lay lom oynamamak gerekiyor. Taktiksel olarak üst seviyede oynamak lazım.

''EN KÖTÜ İHTİMAL PLAYOFF''

İki maçımız kaldı, yenersek iki maçı da lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum. En kötü ihtimalle playoffa gideriz. Yenilince inanın en çok üzülen biz oluyoruz. Türkiye, futbol olarak çok zor bir yer. Türkiye Ligi'nde oynayan arkadaşlarımız bundan daha çok etkileniyor. Türkiye'de futbol oynamak hiç kolay değil.

''TAKTİKSEL OLARAK EN İYİSİ...''

Ukrayna yenilgisinin ardından kendimize gelmemiz uzun sürdü. Ama kendimize geldik. Bu maçta taktiksel olarak uzun zamandır oynadığımız en iyi oyundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...