Sünnet düğünündeki silahlı kavgada 1 kişi öldü

Düzenleyen:
Sünnet düğünündeki silahlı kavgada 1 kişi öldü

YAŞAM Haberleri

​Kayseri'deki bir sünnet düğününde davetliler arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Fevzioğlu Mahallesi 45. Sokak üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir sünnet düğününde silahlı kavga çıkmış, kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan ve hastanede tedavi altına alınan yaralılardan V.Y. (54), yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. V.Y.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Polis, olumsuzluk yaşanmaması için hastane çevresinde önlem aldı. Olayda yaralanan H.Y. (26), M.D. (46) ve Ö.P.'nin (26) tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan kavganın husumetli iki grup arasında çıktığı öğrenildi. İddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup, E.A.'nın sünnet düğününde karşılaşınca tüfekler ve tabancalarla birbirine girdi. Polisin yaptığı incelemede olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunduğu öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı devam ettiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...