Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da otomobil sağlık merkezine girdi

Düzenleyen:
Antalya'da otomobil sağlık merkezine girdi

YAŞAM Haberleri

Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırımdaki palmiye ağacını devirip bir sağlık merkezine daldı.

Kaza saat 15.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Ecevit Bulvarı'ndan şehir merkezine 35 THF 70 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ferhat Elaltunkara (19), henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan otomobil bahçesindeki dev palmiye ağacını devirdiği sağlık merkezine daldı. Kazada iş yerinin reklam tabelası da zarar gördü. Kaldırımda ve iş yeri önünde kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi. 

Direksiyon başındaki yaralıya ilk müdahaleyi merkezin doktorları yaptı. Elaltunkara, çağrılan ambulansla yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. İş yerinde maddi hasar meydana gelirken, araç çekici yardımıyla otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...