FETÖ sanığı eski komutan serbest bırakıldı

Düzenleyen:
FETÖ sanığı eski komutan serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski Antalya 3. Piyade Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan kapsamında tutuklanan eski Antalya Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, eski Burdur Garnizon Komutanı ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz ile eski Antalya 3. Piyade Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya'nın yargılanmasına devam edildi.

Antalya 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Bölge Adliye Binasındaki 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda görülen duruşmada, sanıklar hakim karşısına çıktı. Duruşmada, sanıklar ve avukatları ile yakınları hazır bulundu.Duruşmada 15 Temmuz gecesi Valilik Konutunda gözaltına alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan eski garnizon komutanı Kaya, 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer sanıkların ise tutukluluk hallerine devam edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...