Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de 63 yaşındaki iş adamı, çalışanı tarafından öldürüldü

Düzenleyen:
İzmir'de 63 yaşındaki iş adamı, çalışanı tarafından öldürüldü

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Çiğli ilçesinde plastik dönüşüm fabrikası sahibi Mehmet Güres (63), "disiplinsizlik" nedeniyle işten çıkardığı eski çalışanı tarafından öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde Mehmet Güres'e ait plastik dönüşüm fabrikasında çalışan Ö.A. dün sabah "disiplinsizlik"  nedeniyle işten çıkarıldığını öğrenince iş yeri sahibinin odasına giderek hakkediş ile tazminatını istedi.

İddiaya göre, Güres, Ö.A'ya hak edişinin hesaplanıp daha sonra ödeneceğini söyleyerek gitmesini istedi.

İzmir'de 63 yaşındaki iş adamı, çalışanı tarafından öldürüldü

ODASINDA TARTIŞTI, TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

İş yerinden ayrılan A.Ö, akşam saatlerinde elinde av tüfeğiyle iş yerine gelerek Güres ile odasında tartıştı, ardından av tüfeğiyle ateş etti. İş adamı Güres ile ateş edildiği sırada içeri giren iş adamının oğlu  Alp Güres de bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı. Çalışanlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Baba-oğul  sağlık ekiplerince çiğli Bölge eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Baba Güres, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, oğlu Alp Güres,  tedavisinin ardından taburcu edildi. Olay yerinden kaçan A.Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı.  Emniyetteki işlemlerinin ardından A.Ö. Adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Güres'in cenazesi, yakanları ve çalışanları tarafından  Beşikçioğlu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Örenköy Mezarlığı'nda  toprağa verildi.

  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...