Işılak: Albümümde siyasi mesaj aramayın

Düzenleyen:
Işılak: Albümümde siyasi mesaj aramayın

MAGAZİN Haberleri

Yeni albümü çıkan ünlü sanatçı “Tamamen gönle, kalbe, aşka ve duyguya dair yapılmış bir eser” diye konuştu.

Uğur Işılak’ın yeni albümünde Nogay Türkçesi ile yorumladığı Dombra şarkısı, Orta Asya’da 7 ülkede müzikseverlerle buluştu. “Aklıma Düşünce” adlı yeni albümüne ilişkin açıklamada bulunan Işılak, Dombra’nın dışında 5 eserin yer aldığı albümde “Derdine Düştüm”, “Aklıma Düşünce”, “Hasretin Karakış”, “Tuna” ve “Kırmayacaktın” adlı şarkıların söz ve bestelerinin kendisine ait olduğunu söyledi. Yeni albümünde siyasetten uzak kalmak istediğine işaret eden Işılak, şu bilgileri verdi: Mesaj vereceksek, gönüle ve aşka dair mesaj verelim. Bu albümde siyasi mesaj arayan yanlış bir albüm dinlemiş olur. Tamamen gönle, kalbe, aşka ve duyguya dair yapılmış bir albüm. İnsanların siyasi gündemden uzaklaşmalarına belki vesile olur. Dinleyenlerin belki bu ortamdan yarım saat, 45 dakika için de olsa uzaklaşmasına, biraz daha gönüle doğru yönelmesine vesile olur diye düşündüm. Çünkü sanatkârın işi, yeni ufuklara yelken açmak ve yeni duygularla dinleyicisini tanıştırmaktır. Sanatçı Işılak, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde hayatını kaybeden Erol Olçok’un önceki bütün albümlerinde kendisine destek verdiğini dile getirerek, “Rahmetli Erol Olçok, fikriyle, düşüncesiyle, reklamıyla, elinden gelen her şekilde destek olurdu. Erol Abi’nin misyonunu şimdi kardeşi Cevat Olçok devam ettiriyor” dedi.

YENİ KLİBİ 10 GÜNDE 6,5 MİLYON KİŞİ İZLEDİ
“Dombra”ya çektiği yeni klibe de değinen Işılak, eserin Türkiye’nin yanı sıra Orta Asya’da da yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. Işılak, sosyal medyada 10 günde yaklaşık 6,5 milyon kişinin izlediği klibin Zekeriyaköy ile Kilyos’ta 5 günde tamamlandığını ifade ederek “Dombra, benim daha evvelden Cumhurbaşkanımız için uyarladığım eserdi. Şimdi orjinaliyle, Nogay Türkçesiyle okuduk” dedi. Klipte özel kostümle ata binen Işılak henüz profesyonel bir binici olmadığını belirterek, 
“Çekimler için oyuncu Cemal Hünal’ın çiftliğini ve atlarını kullandık. Sağ olsun Cemal kapılarını araladı bize. Aynı zamanda ‘Klibin bir yerinde oynarım’ dedi. Cemal’in klipte bir ok atma sahnesi var. Hem simasıyla hem de biniciliğiyle klibe çok ciddi bir renk kattığını düşünüyoruz. Cemal, çok profesyonel bir binici. At sırtındayken ok atabilmek ayrı bir beceri gerektiriyor. Böyle bir sahnesi de var Cemal’in” dedi. Işılak’ın yeni albümü, Avrupa Müzik etiketiyle ağustos ayı sonunda satışa sunuldu.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...