Yüzde 50 hibe için son tarih 26 Eylül

Düzenleyen:
Yüzde 50 hibe için son tarih 26 Eylül

Ekonomi Haberleri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, “Katılım Öncesi Kırsal Kalkınma Aracı (IPARD) II Programı” kapsamında, proje kabul işlemlerini başlattı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, “Katılım Öncesi Kırsal Kalkınma Aracı (IPARD) II Programı” kapsamında, proje kabul işlemlerini başlattı. Bu kapsamda süt ve süt ürünleri, kırmızı et ve ürünleri, kanatlı eti ve ürünleri, su ürünleri ile, meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının destekleneceği belirtildi. Yüzde 50 hibe verilecek bu sektörlere, toplam 122 milyon 177 bin 559 avro destek bütçesi ayrıldı. Online proje başvuru sistemi 26 Eylül Salı saat 21.00’e kadar açık kalacak. Belgelerin ise il koordinatörlüklerine 28 Eylül Perşembe saat 18.00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Destekleme kapsamında şu iller yer alıyor: Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...