Sıra sende Letonya

Düzenleyen:
Sıra sende Letonya

SPOR Haberleri

Son 16’ya kaldık ama sıralamamız belli değil. Bir sonraki turda İspanya ya da Hırvatistan ile oynayacağız

Koç Ufuk Sarıca yönetiminde yeni ufuklara basket atan 12 Dev Adam, bu gece 20.45’te Letonya önünde. Güçlü rakibimiz grupta lider durumda ancak bugünkü sonuca göre sıralama çok değişebilir. Üçlü ve dörtlü averajın devreye girme ihtimali bulunuyor. Eğer Rusya ve Sırbistan, B. Britanya ve Belçika’ya kaybederse Türkiye de Letonya’yı devirirse grupta sıralamayı dörtlü averaj belirliyor. Rusya lider, Sırbistan ikinci ve Türkiye de üçüncü oluyor. Eğer üçüncü olursak rakibimiz C Grubu ikincisi Hırvatistan. Dördüncü olursak C Grubu lideri favori İspanya’dan kaçış yok.
> Liderimiz Cedi Osman
Hesapları bir kenara bırakıp parkeye dönersek Ufuk Sarıca ve ekibi yine savaşmak için sahada olacak. Ki rakip Letonya’ya karşı ise maziden gelen bir resmî üstünlüğümüz söz konusu. Letonya ile 3 resmî maça çıkan millîler 3’te 3 yaptı. Diğer 6 özel maçta ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Grupta şu ana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık. Öne çıkan ismimiz ise Cedi Osman oldu. NBA için gün sayan Cedi Osman 16 sayı, 5 ribaund ve 3,8 asist ortalamaları ile liderimiz durumunda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...