Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uluslararfası Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

Düzenleyen:
Uluslararfası Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

SPOR Haberleri

Bu yıl otuz birincisi düzenlenecek olan Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası İstanbul’un ev sahipliğinde yapılacak.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, 11-17 Eylül tarihlerinde Bağcılar Spor Salonu’nda düzenlenecek olan organizasyona Türkiye dahil 14 ülkenin katılacağını açıkladı. 

“Bu yıl gençler ringe çıkıyor” 

Boksa uzun yıllar sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olarak hizmet eden, Avrupa Boks Birliği (EUBC) ve Dünya Boks Birliği'nde (AIBA) Türkiye'yi başarıyla temsil eden merhum Ahmet Cömert anısına düzenlenen turnuvanın bu yıl gençler kategorisinde düzenleneceğini kaydeden Gözgeç, şöyle devam etti: 
“Ahmet Cömert Boks Turnuvası uzun zamandır devam eden ve uluslararası boks camiasının da yakinen bildiği, katılmak istediği önemli bir organizasyon. Turnuvayı bu yıl gençler kategorisinde düzenleyeceğiz çünkü 20-29 Ekim tarihlerinde Avrupa Genç Erkekler Şampiyonası’na Antalya’da ev sahipliği yapacağız. Avrupa Şampiyonası öncesi bu turnuva hem bizim için hem de diğer katılımcı ülkeler için ciddi bir deneme olacak. İstanbul’da kadın ve erkek kategorilerine yaklaşık 200 sporcu ringe çıkacak. İlk maç 12 Eylül’de oynanacak. Adeta bir boks şölenine sahne olacak organizasyon boks severlere ücretsiz olacak. Tüm boks severleri Bağcılar Spor Salonu’na bekliyoruz.”  Gözgeç ayrıca, katılımcı ülkelerin Türkiye, Avustralya, Gana, Rusya, Kazakistan, Ermenistan, Bulgaristan, Tacikistan, Ukrayna, Romanya, Kosova, Moğolistan, Hindistan ve Tayland olduğu bilgisini de verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...