Bolu'daki silahlı kavgaya 2 tutuklama

Düzenleyen:
Bolu'daki silahlı kavgaya 2 tutuklama

YAŞAM Haberleri

Bolu'da 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Bolu'da bir restoranda yaşanan silahlı kavgada 3 kişinin yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.  D-100 Karayolu'nun Kılıçarslan Mahallesi mevkiindeki bir otelin restoran bölümünde yaşanan silahlı kavgada G.Ç. N.N. ve A.A'nın yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan İsmail B. ile Murat A'nIn emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Bolu'da 2 gün önce D-100 Karayolu'nun Kılıçarslan Mahallesi  mevkiindeki bir otelin restoran bölümünde yemek yiyen G.Ç. ile işletme sahibi İsmail B. arasında arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış,  tartışmanın büyümesi üzerine İsmail B, G.Ç'yi iki bacağından N.A'yı da bir bacağından yaralamıştı. Olay yerinde bulunan A.A. ise seken bir kurşun nedeniyle elinden yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...