Obradovic, Fenerbahçe'ye imza attı

Obradovic, Fenerbahçe'ye imza attı

SPOR Haberleri

Ünlü antrenör Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker'le 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İşte ilk sözleri

Fenerbahçe Ülker'in uzun süren uğraşlar sonucunda takımın başına getirdiği Zeljko Obradovic, 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Ülker Sport Arena'da taraftarlara açık gerçekleştirilen imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da hazır bulundu. Yıldırım, taraftarların yaptığı "Obradovic" tezahüratlarına eşlik etti. Fenerbahçe CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Ortağımız Ülker ile birlikte en iyilerle çalışmak istiyoruz. Bu nedenle Zeljko Obradovic ile çalışmaya karar verdik. Başka Ülker'e ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz" dedi. Kariyerinde 8 Euroleague şampiyonluğu bulunan Sırp çalıştırıcı şunları söyledi:
"Başkan Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ederim. Fenerbahçe gibi çok önemli bir takımın başına geçmem için fırsat sağladığı için. Ülker ve Semih Özsoy'a da teşekkür ederim. Çok mutluyum. Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir kulüp olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'de birlikte çalışacağım herkesin de bunu bilmesini isterim. Fenerbahçe benim evim olacak; bunun sözünü verebilirim. Taraftara çok teşekkür ederim. Umarım sezon sonunda da bu tezahüratları duyarım. Basit şeyler en güzel şeylerdir."


"Benim adım Zeljko Obradovic... Benim için 'Basketbolun Mourinho'su' denmesi önemli değil. Ama Mourinho'ya da saygımız sonsuz."
"Şu an erken ama tabii ki kadroyla ilgili aklımda birçok fikir var."
"Yaz vaktinde çok söylentiler olur. Gazetelerde birçok şey yazılır. Bu kulübün tarihçesinde şampiyonluklar çok önemli. Buraya ikinci olmak için gelmedim. En başarılı takımı kurmaya çalışacağız. Hayatta farklı kazançlar vardır. Şampiyon olduğunuz zaman herkes bunu anlar. Benim için taraftarların basketboldan zevk alması kazançtır. Taraftarları tüm maçlara bekliyoruz."
"Basketbol hiç kolay bir oyun değil. Bizim her maçta yüzde 120'mizi vermemezi gerekiyor. Ancak o zaman mutlu olabilirim."
"Kura çekimiyle ilgili konuşmak için erken. Önce takımımı kurmam lazım."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...