Yıldırım, 'Bütün kurumlara siber saldırı oldu'

/ Kaynak: İHA
Yıldırım, 'Bütün kurumlara siber saldırı oldu'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TGRT Haber'de Hadi Işık'ın Basın Odası programına katılan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, gündeme ilişkin soruları cevapladı.

TGRT Haber'de Hadi Işık'ın Basın Odası programına katılan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Gezi Parkı sürecinde yaşanan olayları ilgili konuşan Bakan Yıldırım: "Masum başlayan bu olayın bu kadar büyümesi için aynı anda bütün kurumlarımıza siber saldırı oldu. Devletin bilgi hazinesi çöksün istediler. Böylece insanları sokağa döktüler. Hükümeti sandıkta değil de sokakta elde etme hevesi sonuç alsın diye ciddi gayret gösterildi. Dış basın buna destek verdi.Bu olay toplumu ayrıştırdı." diye konuştu.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAK MI?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili konuşan Bakan Yıldırım; "Yapılacak çok iş var. Ben bunlardan başka bir şey düşünecek halde değilim."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...