Yüzü maskeli iki kişi polislere ateş açtı

Düzenleyen:
Yüzü maskeli iki kişi polislere ateş açtı

YAŞAM Haberleri

Adana’da cezaevi firarisi bir kişi ve yanında bulunan arkadaşı sokakta gördüğü polislere ateş açtı. Kaçan şahıslar, özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Olay, Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi 73003 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzü maskeli iki kişinin elinde av tüfeğiyle ile dolaştığı ihbarı geldi. Bunun üzerine polis ekipleri Fatih Mahallesi’nde araştırmaya başladı. Polisi fark eden 27 yaşındaki cezaevi firarisi Mustafa Akgün ve ismi öğrenilmeyen bir kişi av tüfeğiyle ateş açmaya başladı. Polis kendilerine ateş açanlara karşılık verdi, cezaevi firarisi olan Mustafa Akgün vurulurken, diğer kişi hızla olay yerinden ayrıldı. Akgün, mahallede bulunan bir eve kaçtı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda Terörle Mücadele (TEM) ve Özel Hareket ekipleri gönderildi.

TEM ve Özel Harekat polisleri şahsı sığındığı evde kıskıvrak yakaladı. Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, şahsın sığındığı evde ve mahallede incelemelerde bulundu. Mustafa Akgün tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Polis kaçan diğer şahsı yakalama çalışmaları başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...