Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunan gemisinin yardım çağrısına Türk fırkateyni cevap verdi!

Düzenleyen:
Yunan gemisinin yardım çağrısına Türk fırkateyni cevap verdi!

GÜNDEM Haberleri

Hint Okyanusu'nda, yaralı personeli için yardım çağrısında bulunan Yunan bandıralı ticari geminin yardım çağrısına, Türk fırkateyni cevap verdi.

Hint Okyanusu'nda, yaralı personeli için yardım  çağrısında bulunan Yunan bandıralı ticari geminin yardım çağrısına, bölgede keşif  gözetleme görevi icra eden TCG Giresun fırkateyni yanıt verdi. 
 
Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Aden  Körfezi'nde, bir Türk Tuğamiral tarafından komuta edilen Birleşik Görev Kuvveti  emrinde Deniz Haydutluğu ile Mücadele Harekatına iştirak eden TCG Giresun, Hint  Okyanusu'nda keşif gözetleme görevi icrası sırasında, Yunanistan bandıralı  "Aegean Angel" isimli tankerden yaralı gemi personeli için acil yardım çağrısı  aldı.
 
"Aegean Angel"e gönderildi

Yüksek süratle ticari gemiye yaklaşan fırkateynin helikopteri, kaza  sonucu sol el başparmağı kopan ticari gemi personeli Yunanistan vatandaşı Vazoios  Marcos'u almak üzere "Aegean Angel"e gönderildi.
 
Kurtarma vinci vasıtasıyla helikoptere alınan Marcos, TCG Giresun'a  nakledildi.
 
İlk müdahalesi TCG Giresun'un askeri doktoru tarafından yapılan yaralı  denizci, ileri tıbbi müdahale için en yakın liman olan Umman'ın Salalah'a  intikale başladı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...