Hayalini kovaladı başarıyı yakaladı

Düzenleyen:
Hayalini kovaladı başarıyı yakaladı

MAGAZİN Haberleri

Antalya’da geçirdiği kazada ölümden dönen Deniz Gündoğdu, iki yıl süren tiyatro-oyunculuk eğitiminin ardından kamera karşısına geçti

Antaya’da oturan 30 yaşındaki Deniz Gündoğdu, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2011 yılında mezun oldu. Aynı yıl Antalya’da oturan ailesinin yanına dönen Gündoğdu, aynı yıl bir arkadaşının kullandığı otomobilin takla atması sonucu ölümden döndü. Beli kırılan ve aylarca hastanede tedavi gören Gündoğdu, iyileştikten sonra ‘Bu hayatta ölüm var’ diyerek hayallerinin peşine düştü. Oyuncu olma hayalini gerçekleştirmek ve sevdiği mesleği yapmak isteyen Gündoğdu, İstanbul’a taşınarak tiyatro sahnesine adım attı. ‘Mahşeri Cümbüş’ ile defalarca sahneye çıkan Gündoğdu, bu sırada Türker İnanoğlu Vakfında (TÜRVAK) tam burslu olarak eğitim görmeye hak kazandı. Tiyatronun içinde yoğrulurken ilk dizi deneyimini ‘Kara Para Aşk’ ile yapan, sayısız reklam filminde oynayan Gündoğdu, beyazperdeye ‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’ ile adım attı. Ardından ‘Siccin 3’ ve ‘3 Harfliler 3’ adlı korku filmlerinde oynayan Gündoğdu, son bir yıldır da Blutv’de yayınlanan korku dizisi ‘Sahipli’de rol aldı. Antalyalı oyuncu, şu günlerde yeni dizinin heyecanı içinde. Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan ortaklığındaki MF Yapım’ın üstlendiği ‘Seven Ne Yapmaz’ adlı dizide ‘Nurcan’ karakterini canlandıran Gündoğdu, İstanbul’da başlayan, Safranbolu’da devam eden çekimler sebebiyle İstanbul- Safranbolu-Antalya üçgeninde mekik dokuyor.

KENDİMİ GÜNCELLİYORUM

Kendisini sürekli güncellediğini ve çok çalıştığını, başarmak için de mücadele ettiğini belirten Deniz Gündoğdu “Dizi setinden fırsat bulur bulmaz soluğu Antalya’da yaşayan ailemin yanında alıyorum. Diziyi Hakan Eren ile Metin Balekoğlu birlikte çekiyor. İki yönetmen de çok değerli. Dizide canlandırdığım Nurcan, sevenleri bir araya getirmeye çalışan duygusal ve akıllı bir kadın” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...