Kocaman, Persie'nin yerine Elif'i tercih edecek

Düzenleyen:
Kocaman, Persie'nin yerine Elif'i tercih edecek

SPOR Haberleri

Diego Costa transferinin zora girdiğini söyleyen Aykut Hoca, Elif Elmas’ın kadroda yer alacağını vurgularken, yeni oyuncu alınması hâlinde zayıf halkanın Robin van Persie olduğunu ima etti

Fenerbahçe camiası heyecanla transfer beklerken teknik direktör Aykut Kocaman’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Aykut Hoca, Chelsea’nin gözden çıkardığı Diego Costa’yla ilgili olarak üzücü bir itirafta bulundu. İspanyol golcü için “üst düzey bir oyuncu” vurgusunda bulunan Kocaman, “Bize gelmeye yakındı ancak şimdi olumsuz” diyerek bu transferin zora girdiğini ifade etti.  Hücum bölgesinde görev alabilecek bir oyuncu için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Aykut Kocaman, “Forvete, kanat ya da iki yönlü bir orta saha oyuncusu olabilir. Benim isteğim 3 pozisyon için de birinin olması” derken “Ama transfer olmazsa bile elimizdeki kadro yeterli” ifadesini kullandı.
 Elmas kadroda olacak
Mevcut kadroda 14 yabancı bulunduğunun hatırlatılması üzerine Aykut Kocaman, yeni bir lejyoner alınması halinde kadrodan kimi çıkaracağıyla ilgili ipucu da verdi. Takımın en genç ismi olan 17 yaşındaki Elif Elmas’a FIFA’dan gelecek cevap ne olursa olsun kadroda yer vereceğini belirten Aykut Hoca, “Elif şapkadan tavşan çıkarmayacak. Henüz çok genç ama gerçekten önemli özelliklere sahip. İki yönlü bir oyuncu. Bu Fenerbahçe için büyük bir kazanç. Ben de listeye doğru isimleri yazacağım” açıklamasını yapıp zayıf halka olarak RvP’yi işaret etti. Van Persie’yle ilgili değerlendirmesinde, “Şu ana kadar ne onun açısından, ne benim açımdan çok istenilen bir durum olmadı” yorumu yapan Kocaman’ın kontenjanın dolması halinde Hollandalıyı kenarda bırakması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...