Trabzonspor 10 numara transferini de bitirmedi

Düzenleyen:
Trabzonspor 10 numara transferini de bitirmedi

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Milan’ın Arjantinli yıldızıyla yıllık 3 milyon avroya anlaştı, imza bugün

Transfer dönemi boyunca adı bordo-mavili kulüple anılan Jose Sosa, Trabzonspor’un teklifini nihayet kabul etti. Bordo-mavililer, Arjantin yıldız ve kulübü Milan ile her konuda anlaşmaya vardı. Bugün Türkiye’ye geleceği açıklanan 32 yaşındaki futbolcunun senelik 3 milyon avrodan 3 yıllık imza atacağı öğrenildi. Karadeniz ekibi bonservis bedeli olarak da Milan’a 4 milyon avro ödeyecek. 
>Beşiktaş’ı sırtlamıştı
Dün Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli yaptığı açıklamada, “Biz Trabzonspor’la anlaşma sağladık. Artık karar vermesi gereken kişi Sosa” dedi. Daha sonra masaya oturulan futbolcuyla bütün pürüzler giderildi. Bordo-mavililer takıma büyük katkı sağlayacak çok önemli bir transfer yapmış oldu. Beşiktaş ile iki sezonda 78 maça çıkıp, 5 bin 907 dakika sahada kalan, 14 gol atan ve 22 asist yapan Sosa Kartal’ı adeta uçurmuştu. Sonrasında İtalya’nın yolunu tutan Arjantinli, Milan’da istediğini bulamadı. Sosa kırmızı-siyahlı ekipte 19 maçta 3 asistlik performans sergileyebildi.  

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...