Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye, Letonya'ya mağlup oldu

Düzenleyen:
Türkiye, Letonya'ya mağlup oldu

SPOR Haberleri

Porzingis’i durdurmakta çok zorlanan Dev Adamlar grubunu 4. bitirdi, son 16’da İspanya’yla eşleşti

EuroBasket D Grubu son maçında Letonya’ya 89-79 mağlup olan A Milli Basketbol Takımımız daha önce garantilediği 2. turda İspanya’yla eşleşti. Maça dün takımımızı çok zorlayan 2,12’lik dev Porzingis’in üçlüğüyle girildi. 9-0’lık seriye Semih’le karşılık verdik: 9-2. Ardından toparlanan 12 Dev Adam Melih’in de devreye girmesiyle ilk çeyreği 24-22 üstün bitirdi. İkinci çeyrekte Blums, Bertans ve Timma’yla etkili olan Letonya, son bölümde Porzingis ve Blums’un üçlükleriyle soyunma odasına 9 sayı farkla 47-38 galip döndü. 
>Blums çok hırpaladı
3. periyotta da rakibin sert savunmasını gerek drive gerekse penetre denemelerinde aşmakta hayli zorlanan milliler farkı bir türlü eritemedi. Porzingis’in sayılarına Melih’le direnmeğe çalıştık. Çeyreğin bitimine 4.15 saniye kala üçlük savuran Cedi tribünleri ateşlese de, zor atışlardaki yüksek isabet oranlı Blums patentli üçlükler bizi çok hırpaladı. Fakat bir ara 14 sayıya kadar çıkan fark (68-54), rakibin pas trafiğini kesmemiz, Cedi’nin üçlüğü ve Semih’in sayılarıyla son çeyrek öncesi 6 sayıya kadar indi: 69-63.
>Timma da çıktı ama
Periyoda fast-breakten gelen Erkan’ın ikiliğiyle farkı 4’e çekerek moralli girdik: 69-65. Ardından Timma 5 faule ulaştı, Letonya önemli bir silahını kaybetti. Fakat sayı üretmekte zorlanan milliler önünde faul atışlarıyla Peiners ve Porzingis boş durmadı: 78-69. Ufuk Sarıca’nın molasından Sertaç’ın üçlüğüyle moralli döndük: 78-72. Ama ardından Melih’in kasti faulünden yediğimiz 2 sayı önemli bir psikolojik kırılma noktası oldu: 82-72. Kalan bölümde aradaki farkı koruyan Letonya karşılaşmadan 89-79 galip ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...