Nagihan Karadere'ye sürpriz teklif

Düzenleyen:
Nagihan Karadere'ye sürpriz teklif

MAGAZİN Haberleri

Survivor'ın ardından oyunculuğa hızlı bir giriş yapan Nagihan Karadere, Fransız yapımcının dikkatini çekti. Yapımcı, Karadere'ye yeni yapacakları Viking filmi için teklif götürdü.

Acun Ilıcalı'nın Survivor ile ihya ettiği isimlerden biri olan Nagihan Karadere, rol aldığı 'Ah Be İstanbul' isimli sinema filmiyle oyunculuğa hızlı bir giriş yaptı. Ramiz Özbay'la birlikte bayramda Amsterdam'a giden Karadere, Varol Porsemay'ın sahibi oldukları 'Hollywood Produksiyon'un misafiri oldu. Karadere, burada anında teklif aldı.

VİKİNG KADINI OYNAMASI İÇİN TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Bir hafta boyunca Amerikan Ninja filmleriyle tanınan 80'li yılların ünlü aktörü Michael Dudikoff'dan oyunculuk dersi alan Karadere'yle bir davette tanışan Fransız film yapımcısı Don Clovis, kendisini Hollywood'a davet etti ve yeni yapacakları filmde Viking kadını rolünü oynamasını teklif etti.

Nagihan Karadere'ye sürpriz teklif

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...