Alper Potuk, 'Fenerbahçe doğru tercih'

- Güncelleme:
Alper Potuk, 'Fenerbahçe doğru tercih'

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alper Potuk, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni transferiAlper Potuk, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. nbsp;Takım arkadaşları tarafından nasıl karşılandığını şu ifadelerle anlattı: "Burada takım arkadaşlarım tarafından inanılmaz, güzel bir şekilde karşılandım. Zaten çoğuyla da milli takımdan tanışmışlığımız da vardı. Tanışmadığım ve yabancı oyuncularla da, çok çabuk sürede kaynaştık. Her şey çok güzel gidiyor."
"TERCİHİM FENERBAHÇE OLDU"
Transfer sürecine de değinen genç oyuncu, "Transfer dönemimde bir tercih yapmam gerekiyordu ve bu tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım. Gerçekten burada bulunduğum süre içerisinde ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum. İnşallah da her şey aynı ve iyi bir şekilde devam eder. Şu anda adaptasyon sürecini aşmaya çalışıyoruz. Birbirimizi tanıma sürecindeyiz" diye konuştu.
"DAHA YORUCU ANTRENMANLAR BİZİ BEKLİYOR"
Alper Potuk, nbsp; "Dışarıdan izleyenler de, ne kadar eğlenceli, ne kadar keyifli antrenmanlar yaptığımızı görebiliyor. Tabi ki yorucu antrenmanlar oluyor. İlerleyen günlerde daha yorucu antrenmanlar, bizi bekliyor. Sezon başı antrenmanlar çok ağır oluyor. Bu zor ve yorucu antrenmanların üstesinden gelip, sezonu rahat geçirmeliyiz. Tüm takım olarak, en iyi şekilde çalışıp, sonucunu sezon sonunda almak istiyoruz" dedi.
Ersun Yanal ile yaklaşık 1.5 yıl beraber çalıştıklarını ifade eden yıldız oyuncu, Fenerbahçe'ye transferleri içinse; "İnşallah ikimiz içinde, Fenerbahçe camiası içinde hayırlı olur" diyerek sözlerini tamamladı.
TWİTTER'DAN AÇIKLAMA
Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transfer ettiği Milli futbolcu Alper Potuk, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden bir mesaj yayınladı. Potuk, kişisel hesabı üzerinden yayınladığı mesajda yeni sezona Fenerbahçe forması ile başlamanın kendisi adına çok güzel olduğunu belirtirken, ayrıca eski kulübü Eskişehirspor'a da teşekkür etti. 22 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda formasının hakkını vermek ve Fenerbahçe camiasına layık olmak için tüm gücüyle çalışacağını da ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...