81 ilde aynı anda toplantı gerçekleştiriliyor

Düzenleyen:
81 ilde aynı anda toplantı gerçekleştiriliyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığının talimatıyla dün yapılan valiler toplantısında okulların çevre güvenliği ve uyuşturucu ile mücadeleyle ilgili alınan kararlar, bugün saat 10.00'da 81 ilin valisi ve tüm ilçe kaymakamlarının başkanlığında yapılan toplantılarda görüşülüyor.

Yaklaşık 20 milyon öğrencinin ders başı yapacağı 2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içinde geçirebilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığının talimatıyla dün yapılan valiler toplantısında alınan kararlar, bugün saat 10.00'da tüm illerde başlayan toplantılarla 81 ilin valileri ve tüm ilçe kaymakamlarının başkanlığında görüşülüyor. Toplantıda 11-18 Eylül'de başlayacak olan 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okulların çevre güvenliği ve uyuşturucu ile mücadeleyle ilgili konular ele alınıyor. Toplantılara belediye başkanları, mahalle köy muhtarları, okul aile birlikleri temsilcileri ve eğitim öğretim konusunda uygun görülen diğer paydaşları katılıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...