Acun Ilıcalı'yı kızdıran haber

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'yı kızdıran haber

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasında Fenerbahçe atkısı taktığı iddialarına "Tamamen yalan bir haberdir. Bir deli kuyuya taş atmazsa sevinirim" sözleriyle cevap verdi.

Şeyma Subaşı ile evlilik hazırlığında olan TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, başarılarıyla beraber spor tutkusuyla da bilinen bir isim...

VAKİT BULDUKÇA MAÇA GİDİYOR

Vakti olduğu sürece halı saha maçları yapan, basketbol ve futbol maçlarına giden Acun Ilıcalı, Türkiye- Hırvatistan maçını izlemek üzere stadyumdaki yerini almıştı.

Acun Ilıcalı'yı kızdıran haber

TAKTIĞI ATKI OLAY OLDU

Ancak Acun Ilıcalı'nın maç sonunda taktığı atkı sosyal medyada olay olmuştu. Fenerbahçe taraftarı olan Acun'un maç sonunda gönül verdiği takımın atkısını taktığı iddia edildi. Hatta o anın fotoğrafları da sosyal medyaya düştü.
 
Acun Ilıcalı'yı kızdıran haber

"TAMAMEN YALAN BİR HABERDİR"

Bu haberlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt veren Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı: "Milli maçta Fenerbahçe atkısı taktığım tamamen yalan bir haberdir. Bir taraftarın ricası üzerine, sarı-siyah renklerinde bir Bayburtspor atkısı takıp poz verdim. Eskişehir seyircisinden de misafirperverlik ve içtenlikten başka bir yaklaşım görmedim. Bir deli kuyuya taş atmazsa sevinirim :)"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...