Gezi eylemcileri üniversiteden Demirel'in ismini sildi

Gezi eylemcileri üniversiteden Demirel'in ismini sildi

GÜNDEM Haberleri

İTÜ'de protestocu öğrenci grubu Süleyman Demirel isimli konferans salonunun tabelasındaki Süleyman Demirel ismini sildi.

İTÜ'de protestocu öğrenci grubu Süleyman Demirel isimli konferans salonunun tabelasındaSüleyman Demirel ismini sildi ve yerine Abdullah Cömert yazdılar. Abdullah Cömert Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybetmişti. İTÜ'de YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya'nın Gezi Parkı ile ilgili olan konferansına büyük bir protesto yapıldı. Birleşik Krallık-Türkiye Bilgi Ortaklığı Konferansı'na YÖK Başkanı da katıldı. Konferansın yapıldığı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ne doğru yürüdüler fakat salona yakın bir alanda güvenlikçilerin barikatlarına takıldılar. Barikatları aşan grup salonun kapısına kadar geldi. İçeri girmek isteyen öğrenciler içeri alınmayınca kapı önünde slogan attılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...