Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyanın ilk futbol kulübüne 2 Türk

Düzenleyen:
Dünyanın ilk futbol kulübüne 2 Türk

SPOR Haberleri

İngiltere’nin Sheffield kentinde 1857 yılında kurulan ve dünyanın ilk futbol kulübü olan Sheffield FC, artık bünyesinde iki Türk gencini de barındırıyor.

Yaşamlarını Kocaeli ve Bilecik illerinde sürdüren 23 yaşındaki İlkay Aslan ve 24 yaşındaki Reha Kazar, Dünya’nın ilk futbol kulübü olan Sheffield FC takımına kongre üyesi oldu. Genç ikili, aynı zamanda bu köklü kulübün ilk Türk kongre üyeleri unvanına sahipler. Kulübün genç üyeleri Reha Kazar ve İlkay Aslan, "Sheffield FC futbol dünyasında mirasi bir değer taşıyor. Bu yüzden Sheffield FC’ye Dortmund, Barcelona gibi büyük camialar da destek veriyor. Bizim bu köklü kulübe üye olma amacımız ise, hem Türk futbolunu iyi bir şekilde temsil etmek hem de futbolun içerisinde olan genç arkadaşlara örnek teşkil etmek. Sheffield FC başkanı ile görüşerek bir Türk kulübü ile yakın ilişkiler de kurmak istiyoruz. Sheffield FC’nin Türkiye’de aktif şekilde tanınması için çalışacağız, projelerimiz var. Türk yönetici aklı ile İngiliz yönetici aklı arasında büyük farklar var. Bizler de bu farkları iyi şekilde anlamalı ve kendimizi bu yönde geliştirmeliyiz. İngiltere, dünya futbolu için çok önemli bir değer ve biz bu değerin içindeki püf noktaları Türk futboluna da kazandırmak için çalışacağız" açıklamalarında bulundular.

Sheffield FC, İngiltere’nin bölgesel ligi olan, Evo-Stik First Divison League’de Güney grubunda mücadele ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...