Klozet tıkanınca yakayı ele verdi

Düzenleyen:
Klozet tıkanınca yakayı ele verdi

YAŞAM Haberleri

İstanbul Pendik'te, sokaklarda uyuşturucu satan bir torbacının adresine düzenlenen baskında tuvalet klozetine dökülmüş 2 kilo 400 gram uyuşturucu ele geçirildi. Baskına uğradığını fark edince, polise kapıyı açmayıp uyuşturucuyu klozete döken torbacı, uyuşturucunun klozeti tıkaması sonucunda yakayı ele verdi.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayan bir kişi, Sultanbeyli Adil Caddesi'nde ikamet eden 27 yaşındaki B.Y.'nin uyuşturucu sattığını söyledi. Ev fiziki takiple izlemeye alan polis, yaptığı çalışmayla ihbarın doğru olduğunu belirleyince eve operasyon kararı aldı. Düzenlenen baskında B.Y.,isimli torbacının kapısını çalan polise uzun süre kapı açılmadı. Kapıyı kırarak eve giren polis, evin salon, mutfak, ve odalarında yaptığı aramada uyuşturucu bulamayınca tuvaleti de aradı. Tuvalette arama yapan polis, klozetin taştığını farketti. Polis klozetin kapağını açınca B.Y.'nin kapıyı açmama de sebebi ortaya çıktı.

1 KİLO ESRAR 1 KİLO 400 GRAM BONZAİ 

Tıkanıp taşan klozetin, içerisine atılan uyuşturucu nedeniyle taştığını tespit eden polis, tava ve süzgeç yardımıyla klozetteki  uyuşturucuyu çıkardı. Çıkarıldıktan sonra ayıklanarak tartılan uyuşturucudan 1 kilo esrar ve 1 kilo 408 gram bonzai çıktı. Ele geçirilen ve el konan uyuşturucu, uyuşturucu bulundurma ve uyuşturucu ticareti yapma suçlarından gözaltına alınan ve 6 ayrı suçtan aranma kararı bulunan torbacı B.Y.ile birlikte emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...