Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Büyükasar: “Sarıyer’i üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz”

Düzenleyen:
Ali Büyükasar: “Sarıyer’i üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz”

SPOR Haberleri

Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Ali Büyükasar, kulübün marka değerini yukarılara çekme çabası içinde olduklarını söyleyerek, “Sarıyer’i hak ettiği üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Ali Büyükasar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura çekimini İhlas Haber Ajansı muhabirine değerlendirdi. Büyükasar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda mücadele edecek takımlara çekilen kuranın hayırlı olmasın temenni ederek, “Bu sene güzel bir kadro yaptık. Geçmiş senedeki önemli futbolcularımızı takımda tuttuk. Sonrasında Süper Lig patentli oyuncularla takviye ettik. Bu sene kadromuza genç yetenekleri aldık. Bizim için güzel bir kura oldu” şeklinde konuştu.

“Sarıyer’i hak ettiği üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz”

Mavi-beyazlı kulübün yöneticisi Ali Büyükasar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’ndaki rakipleri Bergama Belediyespor’a başarı dileyerek, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu sene inşallah Sarıyer’i hak ettiği yerlere yani üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz. Ziraat Türkiye Kupasını da çok önemli görüyoruz. Buradaki marka değerini Sarıyer’e entegre etmek istiyoruz. Buradaki takımlara büyük saygı duyuyoruz. Bergama Belediyespor’a da buradan başarılar dilemek istiyorum. İnşallah hak edenin kazandığı, Fair-play’ın ön plana çıktığı bir kura çekimi olmuştur. Bu da sahaya yansımış olur.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...