Nabi Avcı, kapatılan dershane sayısını açıkladı

Nabi Avcı, kapatılan dershane sayısını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2008'den bu yana denetlenen 3 bin 736 dersaneden 2'sinin sürekli, 43'ünün de geçici olarak kapatıldığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2008'den bu yana denetlenen 3 bin 736 dersaneden 2'sinin sürekli, 43'ünün de geçici olarak kapatıldığını bildirdi. Avcı, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin konuya ilişkin soru önergesini cevaplandırdı. 2008 yılından bugüne kadar 3 bin 736 dersanenin denetlendiğini belirten Avcı, cevabında, "Gelen talep ve şikayetler doğrultusunda açılan soruşturmalarda dershanelerin 2 tanesine sürekli, 43 tanesine ise geçici kapatma cezası uygulandı. Denetleme yapılan dersenelerde Özel Öğretim Kurumları Kanunu'nun 7. maddesine göre mevzuata aykırı hareket edenler hakkında cezai işlem uygulanmıştır" bilgisine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...