Katliamın ardından operasyon başladı

Düzenleyen:
Katliamın ardından operasyon başladı

YAŞAM Haberleri

Muş Şeker Fabrikasında özel güvenlik görevlisi olan 33 yaşındaki evli ve 6 çocuk babası Mehmetcan Aykan, aralarında eşi ve çocuğunun da bulunduğu 5 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü.

Olay dün akşam saat 22.00 sıralarında Sungu Beldesine bağlı Kültür Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam nöbetinden çıkan özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki evli ve 6 çocuk babası Mehmetcan Aykan merkeze bağlı Sungu Beldesi'ndeki evine gitti. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada tabancasını çıkaran Aykan, önce 1.5 yaşındaki oğlu Musab ile eşi Ayten'i vurdu. Ardından evinden çıkan ve yaklaşık 200 metre uzaklıktaki amcasının evine giden Mehmetcan Aykan, kız kardeşi Sultan, ağabeyinin eşi Vahide ve amcasının gelini Besra'ya rastgele ateş etti.

Katliamın ardından operasyon başladı

Her iki olayda yaralanan oğlu Musab ile ağabeyinin eşi Vahide Aykan ambulanslarla muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer 3 kişi ise olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Ameliyata alınan yaralılar doktorların tüm müdahalesine rağmen sabaha karşı kurtarılamadı. Öldürülen aile fertlerinin cesetleri Muş Devlet Hastanesi morguna buradan da otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Katliamın ardından operasyon başladı

OPERASYONLAR BAŞLATILDI

Bir süredir psikolojisi bozuk olduğu iddia edilen ve olaydan sonra firar eden Mehmetcan Aykan'ın, cinayeti işyerinin kendisine verdiği tabanca ile işlediği ve mermilerin bitmesinden sonra tabancayı cinayeti son işlediği evde bırakararak kaçtığı belirtildi. Cinayeti neden işlediği hâlâ öğrenilemeyen ve olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan Jandarma ve polis Aykan'ın gidebileceği yerlere iz köpeği yardımı ile operasyonlar düzenliyor.

Katliamın ardından operasyon başladı

Öte yandan katliam yapan Mehmetcan Aykan'ın cinayetlerden bir gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, çocuklarının eline verdiği oyuncak tabanca ile çektirdiği fotoğrafları paylaştığı görüldü.

Katliamın ardından operasyon başladı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...