Mursi'nin nerede olduğu bilinmiyor

Mursi'nin nerede olduğu bilinmiyor

DÜNYA Haberleri

Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi bazı üst düzey yöneticilere yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Mursi'nin nerede olduğu bilinmiyor.

Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin güvenlik danışmanı, darbenin yolda olduğunu açıklarken, Mursi ve bazı üst düzey yöneticilere yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Yardımcısı ise, Mursi'nin nerede olduğunu bilinmediğini söyledi. Bu arada Mısır ordusu, devlet televizyonu, Enformasyon Bakanlığı ve Devlet Basın Merkezinin bulunduğu bina ve çevresinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Başkent Kahire'de Mass Büro olarak bilinen bölgede bulunan söz konusu kurumlarda, 25 Ocak 2011'den itibaren güvenlik sebebi ile askerler görev yapıyordu. Ordunun bina içersindeki askerlerin sayısını arttırdığı fakat binanın dışında durumun değişmediği gözleniyor. Mısır'da siyasi kriz devam ederken dün Mursi destekçilerinin göstericilerine ateş açılması olayı ile ilgili olarak Giza Valisi Ali Abdurrahman'ın istifa ettiği belirtildi. İstifa haberi Mısır devlet televizyonu tarafından duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...