Manisa'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var

Manisa'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var

GÜNDEM Haberleri

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manisa’nın merkez ilçeleri ve Soma’da düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına 25 zanlıdan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Şehzadeler, Yunusemre ve Soma ilçesinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 25 şüpheliden 7'sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından terör örgütünün Manisa yapılanmasına yönelik bugün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden 5'i, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 13 zanlının işlemlerinin ise sürdüğü öğrenildi. Soma Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturma kapsamında ise Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 7 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 5'inin ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...