Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: İşin arkasından pis kokular geliyor

Düzenleyen:
Erdoğan: İşin arkasından pis kokular geliyor

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’de eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile ilgili açılan davaya tepki gösterdi: Atılan bu adımlar tamamıyla siyasi. Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor. İç gündeme ilişkin de kritik mesajlar veren Erdoğan, Bahçeli’nin “başkan yardımcısı” olacağı iddialarına yönelik “Doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Görüşmeler çerçevesinde her şey olabilir” dedi.

YÜCEL KOÇ ASTANA

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin başkan yardımcısı olacağı iddialarına ilişkin Erdoğan “Doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Sayın Bahçeli ile şu süreçte partimiz gayet güzel bir diyalog içerisinde oldu bundan sonraki süreçte de diyaloğun güçlenerek devamı, Türkiye’nin geleceği bakımından çok çok önemli. Görüşmeler çerçevesinde her şey olabilir. CHP ve HDP’ye baktığınız zaman bunların yerli ve millî bir yanı yok. Tam aksine bunlar bu ülkeye saldıran, Batı’ya şikâyet etmek suretiyle nereden önünü keseriz bunun gayreti olanlarla koalisyon hâlindedir” dedi.


CHP’YE SERT ELEŞTİRİLER
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) ilgili eleştirisini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Neymiş, sivilleri vurmuş... Nerede o siviller?” diyerek şunları ekledi: SİHA’lar teröristleri vuruyor ve güvenlik güçlerimiz çok daha güçlü hâle gelerek terör örgütleriyle mücadelesini sürdürecektir. Bunu CHP’nin temsilcileri durduramaz. Ben beklerdim ki CHP’nin genel başkanı çıksın ‘Ey Tanrıkulu, sen kimden yanasın, teröristlerden mi, yoksa bu ülkenin güvenlik güçlerinden mi’ desin. Böyle bir dönemin içinde de bu beyler, ölen teröristleri savunur hâle geldiler. Biz sizi tanıyoruz zaten. Tek farkınız var, siz CHP’siniz, onlar HDP. 

ABD’DEN İKİNCİ SKANDAL...
ABD’deki Rıza Sarraf davasında yeni bir skandal daha… İran’a yaptırımları ihlal  ettiği iddiasıyla ABD’de tutuklu yargılanan Sarraf’ın davasına, New York Güney Bölgesi Başsavcılığı tarafından önceki gün ‘sanık’ olarak eklenen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, Genel Müdür Yardımcısı Levent Balkan ile kuryelikle suçlanan Abdullah Happani için dün de tutuklama kararı çıkarıldı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...