Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zor ama imkânsız değil

Düzenleyen:
Zor ama imkânsız değil

SPOR Haberleri

Letonya’ya 89-79 yenilerek EuroBasket 2017’de D Grubu’nu dördüncü sırada tamamlayan Türkiye’de baş antrenör Ufuk Sarıca İspanya ile oynayacakları maça odaklandıklarını söyledi.

Letonya’ya 89-79 yenilerek EuroBasket 2017’de D Grubu’nu dördüncü sırada tamamlayan Türkiye’de baş antrenör Ufuk Sarıca İspanya ile oynayacakları maça odaklandıklarını söyledi. İspanya’nın son beş EuroBasket turnuvasında dört final oynadığını ve bu finallerin üçünde şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan Sarıca, “Çok iyi bir jenerasyon yakalayan, Avrupa basketbolu için ekol olan bir takımla karşılaşacağız. İşimizin kolay olmadığının farkındayız ancak mücadeleyi son topa kadar sürdüreceğiz” dedi. İspanya’nın grubunda oynadığı beş maçı da ortalama 28 sayı farkla kazandığını ifade eden genç koç “Karşılaşmanın favorisinin onlar olduğu çok açık. Ama biz de grupta bütün maçları kazanabilecek bir performans sergiledik” dedi. 
> Raydan çıkarabiliriz
Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada taraftarlarımızın da desteğiyle İspanya’yı kendi düzenlerinin dışına çıkarmak istediklerini belirten Sarıca “Genç ve istekli kadromuzun sahaya yansıtacağı enerji, tribünlerin desteğiyle de birleşirse İspanya’yı raydan çıkarabileceğimize inanıyoruz. Galibiyetin zor olduğunun farkındayız ancak hiçbir takım yenilmez değil. Kendimize güveniyoruz ve elimizden geleni yapacağız” dedi. Turnuva boyunca sergilediği performansla göz dolduran Cedi Osman da İspanya ile alt yaş kategorilerinden bu yana birçok defa karşı karşıya geldiklerini belirtirken “Her iki takım da birbirini çok iyi tanıyor. Çeyrek final için şansımızı zorlayacağız” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...